alert Zaključni koncerti: GŠ Koper / podružnica Izola / podružnica Piran
NOVOSTI S PLAČEVANJEM ŠOLSKIH PRISTOJBIN
4797  |  A+ | a-
Koper, 14. oktobra 2022

Spoštovani starši in skrbniki,

V letošnjem šolskem letu 2022/23 smo posodobili pravilnik o šolskih pristojbinah. Spremembe se v večjem delu nanašajo na cenik za materialne stroške programov, ki jih v Glasbeni šoli Koper, Izola in Piran izvajamo.
Cene nadomestila za materialne stroške za naše redne programe, niso bile spremenjene od leta 2007. V tem obdobju petnajstih let, so cene dejanskih  stroškov zrasle. Za zagotavljanje  kvalitetnih storitev, ki jih Glasbena šola Koper s podružnicama nudi, smo primorani zvišati pristojbine in sprejeti nove cene šolskih pristojbin, ki so: letna vpisnina, mesečni prispevek za materialne stroške in mesečna izposojevalnina za izposojo šolskega inštrumenta.
Spremembe pravilnika o šolskih pristojbinah za glasbeno šolo Koper je Svet zavoda sprejel na 10. redni seji dne 12. oktobra 2022. Nov pravilnik stopi v veljavo s 1. septembrom 2022.
Izjave o načinu plačevanja šolskih pristojbin, ki ste nam jih posredovali, bomo obdelali v najkrajšem času. Vsi tisti, ki pa še niste poslali izpolnjene izjave, vas pozivamo , da to storite v najkrajšem možnem času.
Zahvaljujem se za vaše sodelovanje in razumevanje.

S spoštovanjem,

IZTOK BABNIK,
ravnatelj GŠ Koper

Več o šolskih pristojbinah ...

____________________________________________________________________________

Z željo po manjši porabi papirja in stroškov pošiljanja položnic ter plačil provizij za plačilo, smo se odločili omogočiti tudi ne papiren prejem računov za opravljene storitve ( v nadaljevanju UPN) in ostalih dopisov računovodstva (obvestila, opomini, informacija o odprtih postavkah).


PODROBNA OBRAZLOŽITEV VRST PLAČEVANJ

Izjava o načinu plačevanja obveznosti in prejemu računov

Izjava za prejemanje položnic v PDF obliki

Obrazec za direktno obremenitev - Excel / PDF


 
Top

 

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Dragi starši in skrbniki, lepo pozdravljeni v šolskem letu 2022/2023.

Na Glasbeni šoli Koper s podružnicama v Izoli in Piranu si želimo, da bi vaši otroci in mladostniki z veseljem hodili k pouku inštrumenta, nauka o glasbi, plesa in k drugim predmetom, ki jih glasbena šola ponuja. Poleg glasbe in veščin igranja na inštrument ter plesa, bomo vaše otroke usmerjali v vrednote, kot so sodelovanje, sprejemanje drugačnosti in raznolikosti, delavne navade in disciplino.

In ne pozabimo, da smo šola, ki zahteva znanje, za katerega so odgovorni naši učitelji. Zaupajte nam in našim učiteljem. Smo šola z dolgoletno tradicijo in zakladnico znanja ter izkušnjami na glasbeno pedagoškem področju.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar