NOVOSTI Z PLAČEVANJEM ŠOLSKIH PRISTOJBIN
3704  |  A+ | a-
Spoštovani starši in skrbniki,

dovolite, da vas ob začetku novega šolskega leta prisrčno pozdravimo, Vam in Vašim otrokom želimo veliko uspehov in zadovoljstva tako v Glasbeni šoli Koper kot pri ostalih zastavljenih osebnih ciljih.

Z novim šolskih letom pripravljamo nekaj novosti za katere si želimo, da bi Vam in nam olajšalo ureditev medsebojnih obveznosti. Z željo po manjši porabi papirja in stroškov pošiljanja položnic ter plačil provizij za plačilo, smo se odločili omogočiti tudi ne papiren prejem računov za opravljene storitve ( v nadaljevanju UPN) in ostalih dopisov računovodstva (obvestila, opomini, informacija o odprtih postavkah).


PODROBNA OBRAZLOŽITEV VRST PLAČEVANJ

Izjava o načinu plačevanja obveznosti in prejemu računov

Izjava za prejemanje položnic v PDF obliki

Obrazec za direktno obremenitev - Excel / PDF


 
Top

 

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Spoštovani starši in skrbniki

Šolsko leto 2021/2022 začenjamo z velikim optimizmom. Želimo si, da bi glasbena šola v tem šolskem letu delovala brez kakršnihkoli omejitev, ki smo jim bili priča v zadnjem letu in pol. Z novim zagonom in bogatimi izkušnjami iz preteklih let bomo našim mladim glasbenicam in glasbenikom, plesalkam in plesalcem ponudili kar se da kvalitetno znanje.

Učenje inštrumenta in plesa, kot je znano, spodbuja samodisciplino, vztrajnost, motivacijo ter ima pozitivne učinke na izgradnjo otrokove osebnosti, ki so pogoj in formula ne le za uspeh v glasbeni šoli, ampak tudi v življenju. Nastopi pred občinstvom pri učencih vzpodbujajo samozavest, ki je v življenju še kako pomembna.

Zahvaljujem se vam za zaupanje v nas in našo glasbeno šolo v šolskem letu 2021/2022 in verjamem , da bomo v procesu izobraževanja izpolnili vsa vaša pričakovanja in pričakovanja vaših otrok.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar