d
MOJSTRSKI TEČAJI ZA GODALA
2331  |  A+ | a-
POLETNA SIMFONIJA KOPRA
Odlična glasbena izkušnja s priznanimi mentorji v prijetnem obalnem mestu


MOJSTRSKI TEČAJI ZA GODALA
Koper,  3. – 8. 7. 2022


Mojstrski tečaji in orkestrska delavnica bodo potekali od 3. do 8. julija 2022. Mojstrski tečaji so namenjeni učencem zadnjih razredov glasbenih šol, predvsem pa dijakom in študentom.
Sprejem in pozdrav udeležencev načrtujemo 3. 7. 2022 med 8. in 9. uro. Sledijo individualne ure instrumenta. Vaje orkestra bodo potekale vsak dan. Urnike individualnih ur bodo udeleženci prejeli na dan prihoda.
Zadnji dan, 8. 7. 2022, načrtujemo zaključni koncert v Koprski stolnici.

Violina:
- Wonji Kim-Ozim (Salzburg)
- Priya Mitchell (Graz)
- Janez Podlesek (Ljubljana)

Viola in jazz godala: Peter Ugrin (Ljubljana)

Violončelo: Luca Paccagnella (Trieste)

Orkester: Žiga Cerar (Koper)

Več o tečajiih in e-prijava: https://www.dpgkoper.com/masterclasses_godala.php
 
Top

Erasmus

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Spoštovani starši in skrbniki

Šolsko leto 2021/2022 začenjamo z velikim optimizmom. Želimo si, da bi glasbena šola v tem šolskem letu delovala brez kakršnihkoli omejitev, ki smo jim bili priča v zadnjem letu in pol. Z novim zagonom in bogatimi izkušnjami iz preteklih let bomo našim mladim glasbenicam in glasbenikom, plesalkam in plesalcem ponudili kar se da kvalitetno znanje.

Učenje inštrumenta in plesa, kot je znano, spodbuja samodisciplino, vztrajnost, motivacijo ter ima pozitivne učinke na izgradnjo otrokove osebnosti, ki so pogoj in formula ne le za uspeh v glasbeni šoli, ampak tudi v življenju. Nastopi pred občinstvom pri učencih vzpodbujajo samozavest, ki je v življenju še kako pomembna.

Zahvaljujem se vam za zaupanje v nas in našo glasbeno šolo v šolskem letu 2021/2022 in verjamem , da bomo v procesu izobraževanja izpolnili vsa vaša pričakovanja in pričakovanja vaših otrok.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar