alert Zaključni koncerti: GŠ Koper / podružnica Izola / podružnica Piran
12. Poletna glasbena akademija v Izoli - Chicco Hajdin
6305  |  A+ | a-
Od 2. do 9. julija 2023
 

INFORMACIJE

Poletna glasbena akademija v Izoli je nastala leta 2012 pod umetniškim vodstvom pianistke  - profesorice Selme Chicco Hajdin ter violončelista - profesorja Antonija Hajdina v sodelovanju z izolsko Italijansko samoupravno narodno skupnost ter Glasbeno šolo Koper.
Prvotni namen Poletne glasbene akademije je obogatiti ter širiti kulturo klasične glasbe v obalnih občinah, kot tudi ponuditi dodatno znanje in dragocene izkušnje mladim glasbenikom vseh narodnosti.

Potekala bo v Manziolijevi palači ter Besenghijevi palači v zgodovinskem jedru Izole, kjer je tudi sedež glasbene šole. Profesorja Selma Chicco Hajdin (klavir) in Antonije Hajdin (violončelo) bosta izvajala individualne lekcije instrumenta, tematske delavnice in predavanja, kot tudi komorno igro. Aktivni udeleženci se bodo predstavili na zaključnem koncertu.

Več o letošnji Poletni akademiji v Izoli in prijava
 
Top

 

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Dragi starši in skrbniki, lepo pozdravljeni v šolskem letu 2022/2023.

Na Glasbeni šoli Koper s podružnicama v Izoli in Piranu si želimo, da bi vaši otroci in mladostniki z veseljem hodili k pouku inštrumenta, nauka o glasbi, plesa in k drugim predmetom, ki jih glasbena šola ponuja. Poleg glasbe in veščin igranja na inštrument ter plesa, bomo vaše otroke usmerjali v vrednote, kot so sodelovanje, sprejemanje drugačnosti in raznolikosti, delavne navade in disciplino.

In ne pozabimo, da smo šola, ki zahteva znanje, za katerega so odgovorni naši učitelji. Zaupajte nam in našim učiteljem. Smo šola z dolgoletno tradicijo in zakladnico znanja ter izkušnjami na glasbeno pedagoškem področju.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar