Obvestilo GDPR
4983  |  A+ | a-
Spoštovani uporabniki elektronskega obveščanja,

v kolikor želite prejemati elektronska sporočila oziroma elektronska obvestila Glasbene šole Koper, podružnice Izola in podružnice Piran, vas prosimo, da podate osebno privolitev za elektronsko obveščanje (Splošna uredba EU o varstvu podatkov - GDPR).
Vaši elektronski naslovi bodo šele po podani privolitvi uporabljeni izključno za potrebe elektronskega obveščanja. Iz prejemanja elektronskih sporočil Glasbene šole Koper, Izola in Piran se lahko kadarkoli odjavite.

Kliknite za privolitev ali odjavo od prejemanja obvestil

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.
Glasbena šola Koper, Izola in Piran
TopArnes

Erasmus

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Novo šolsko leto se je pričelo tudi v glasbenih šolah v Kopru, Izoli in Piranu. Dobrodošli v naše prostore in v svet glasbe ter koncertne dvorane, iz katerih se ponovno širijo lepe melodije in raznobarvne harmonije. Predvsem novim učenkam in učencem želim, da bi se počutili pri nas v skrivnostnem svetu glasbe kar se da lepo in prijetno.

Čaka nas posebno leto, predvsem zaradi situacije, v kateri se je znašel praktično ves svet, ko na vsakem vogalu govorimo o pandemiji novega koronavirusa. Zato naj poudarim, da v vseh prostorih našega zavoda zagotavljamo varno in zdravo okolje tako za učence kot tudi za zaposlene. Vendar pa morate biti odgovorni tudi vi sami in upoštevati vsa navodila vodstva glasbene šole o higienskih in varnostnih ukrepih, ki so v skladu z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje.

Naj nam glasba pričara nasmešek na obraz in zaiskri oči v šolskem letu 2020/2021.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar